Μενού
Your Cart

Σπιτικά αναψυκτικά με ζάχαρη

ΣΠΙΤΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

Στύβουμε τα καλύτερα φρέσκα φρούτα για να μπορείτε να γευθείτε απολαυστικά χειροποίητα αναψυκτικά.

Brand: Ήδιστον Κωδικός: ΕΙΔΗ-00000052
Η κλασσική βυσσινάδα όπως τη μάθαμε από τα παιδικά μας χρόνια εκσυγχρονισμένη και συσκευασμένη ειδικά για χώρους εστίασης αλλά και καταστήματα λιανικής.Διαθέσιμη σε γυάλινα μπουκάλια των 750ml, για  3lt  έτοιμου προϊόντος. Αραιώνεται με νερό ή ανθρακούχο νερό.Παστεριωμένο προϊόν το οποίο δ..
Brand: Ήδιστον Κωδικός: ΕΙΔΗ-00000053
Η κλασσική λεμονάδα η οποία είναι συνυφασμένη με τη δροσιά το καλοκαίρι εκσυγχρονισμένη και συσκευασμένη ειδικά για χώρους εστίασης αλλά και καταστήματα λιανικής.Διαθέσιμη σε γυάλινα μπουκάλια των 750ml για  3lt  έτοιμου προϊόντος. Αραιώνεται με νερό ή ανθρακούχο νερό.Παστεριωμένο προϊόν, ..
Brand: Ήδιστον Κωδικός: ΕΙΔΗ-00000054
Η λεμονάδα αποκτά μοντέρνο και πικάντικο χαρακτήρα με προσθήκη φρέσκου τζίντζερ συσκευασμένη ειδικά για χώρους εστίασης αλλά και καταστήματα λιανικής θα καταπλήξει τους πελάτες σας με τη δροσιά και τη σπιρτάδα της.Διαθέσιμη σε γυάλινα μπουκάλια των 750ml για  3lt  έτοιμου προϊόντος. Αραιών..
Brand: Ήδιστον Κωδικός: ΕΙΔΗ-00000056
Το κλασσικό φρούτο του χειμώνα σε συνδυασμό με κλασσικά εσπεριδοειδή όπως πορτοκάλι, περγαμόντο και γκρέιπφρουτ σε μια γευστική συνταγή η οποία συνεπαίρνει μικρούς και μεγάλους συσκευασμένη ειδικά για χώρους εστίασης και καταστήματα.Διαθέσιμη σε γυάλινα μπουκάλια των 750ml για  3lt  έτοιμο..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)